Particuliere bouw

Voor een verbouwing of nieuwbouw bent u ook als particulier aan het juiste adres bij Bouwbedrijf Bloemsma. Wij hebben zeer veel ervaring in het (ver)bouwen van woningen, monumentale panden, aanbouwen, garages, dakkapellen e.d. Ook het onderhoud van gebouwen is bij ons in goede handen, zoals het vervangen van houten, kunststof of aluminium kozijnen, dakrenovatie, (na) isoleren, gevelrenovatie, dakramen plaatsen, regulier onderhoud e.d.

Voor de uitvoering van verbouwingen kan het noodzakelijk zijn een omgevingvergunning aan te vragen. U kunt uw bouwplannen toetsen op de site van het omgevingsloket van de overheid www.omgevingsloket.nl.

Woningbouw

Bouwbedrijf Bloemsma is de bouwpartner voor uw nieuwbouwproject. Bouwbedrijf Bloemsma is een dynamisch bouwbedrijf en heeft ruime ervaring in zowel het bouwen van nieuwbouw woningen middels de traditionele bouwwijze als middels houtskeletbouw.

Wij kunnen het traject van A tot Z voor u verzorgen, inclusief het uittekenen van het ontwerp en de tekeningen voor de aanvraag omgevingvergunning en het verzorgen van de aanvraag van de omgevingvergunning.

Van idee tot type!

Bouwbedrijf Bloemsma heeft een eigen WoningLine ontwikkeld. Hierin zijn diverse standaard modellen opgenomen, maar desgewenst kunnen hier andere varianten of aanvullingen op gedaan worden.

Ook kunnen wij voor u uw eigen ontwerp uitwerken, of samen met u een uniek ontwerp samenstellen. Hiervoor kunnen wij een impressie tekening voor u verzorgen en aanvullend de benodigde (detail) tekeningen voor de omgevingvergunning uitwerken.

Projectontwikkeling

Bouwbedrijf Bloemsma voert regelmatig werken uit op basis van projectontwikkeling. Voor u als klant biedt dit het voordeel dat het totaalpakket door één partij uitgevoerd en beheerd wordt.

Regelmatig hebben wij aanbiedingen van kavels waar in de meeste gevallen een vrije bestemming op is, dit betekend dus dat u uw ontwerp binnen de gestelde eisen van het bestemmingsplan van de gemeente kunt laten uitwerken en uiteindelijk kunt laten bouwen. U bent hiermee dus in de gelegenheid uw eigen unieke ontwerp te laten verwezenlijken.

Naast projectontwikkeling werken wij ook regelmatig bouwwerken uit voor klanten die al een eigen kavel bezitten. Het traject van bouwaanvraag tot oplevering kunnen wij dan geheel voor u verzorgen.

BouwGarant aannemer

Als BouwGarant aannemer kunnen wij u zekerheden bieden waar een andere aannemer dat niet kan. Op de site www.bouwgarant.nl zijn alle voordelen beschreven. Als BouwGarant aannemer bieden wij u de volgende voordelen:

Juiste diploma’s
Tegenwoordig kunnen ondernemers ook zonder aannemersdiploma een bouwbedrijf starten.
Stichting BouwGarant blijft echter het aannemersdiploma als labelvereiste handhaven. Zo bent u ervan verzekerd dat u met een BouwGarant aannemer een vakman inschakelt.

Juiste verzekeringen
BouwGarant aannemer is verplicht over een aantal verzekeringen te beschikken (een doorlopende CAR-verzekering en de AVB-polis). Hiermee erkent de aannemer zijn aansprakelijkheid voor het bouwproces.

Aantoonbare ervaring
Bedrijven die zich inschrijven als deelnemer van BouwGarant dienen langer dan twee jaar actief zijn als bouwbedrijf. Zo bent u er zeker van dat u een ervaren bonafide aannemer inschakelt voor uw verbouwing.